• +31 344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00

SketchUp Pro licentie deactiveren

Een klassieke SketchUp Pro licentie of een SketchUp Pro Subscription is gekoppeld aan één persoon. Die persoon kan de licentie installeren op maximaal 2 computers die hij of zij gebruikt, maar slechts één computer kan SketchUp Pro tegelijkertijd gebruiken.

Volg de volgende stappen om uw abonnement op een andere computer te gebruiken of een klassieke licentie over te dragen naar een nieuwe computer:

Subscription

Volg deze stappen om een klassieke SketchUp Pro licentie voor één gebruiker van een van uw computers te verwijderen:

  1. Klik op het poppetje rechtsbovenin in het Welkomstscherm
  2. Klik op 'Sign out'.
  3. Een webbrowser venster verschijnt met de tekst "You're signed out of all things SketchUp" Nu is een van uw twee autorisaties beschikbaar om te gebruiken op een andere computer.

Zie ook de screenshots hieronder:
Click Sign Out
Sign Out Result

LET OP: u kunt uw SketchUp Pro Subcription ook deactiveren als de computer waarop die stond, niet meer beschikbaar is. Dit doet u als volgt:

  1. Ga naar uw Account Management Portal
  2. Log in
  3. Klik op 'My Products' voor uw gekochte Subscription Licentie
  4. Klik op de link 'Manage Devices'
  5. Klik op de knop 'Deauthorize all'

Alle machines waarop u ingelogd was, zijn nu uitgelogd en u kunt inloggen op een nieuwe computer.

Klassieke Licentie

Volg deze stappen om een klassieke SketchUp Pro licentie voor één gebruiker van een van uw computers te verwijderen:

  1. Klik op 'License' in het Welkomstscherm
  2. Klik eventueel op het tabblad 'Classic'.
  3. Klik op de knop 'Remove License...' Er verschijnt een bevestigingsvenster. 
  4. Klik op de knop 'Remove License' om te bevestigen dat u uw licentie echt wilt verwijderen.
    Nu is een van uw twee autorisaties beschikbaar om te gebruiken op een andere computer.

Zie ook de screenshots hieronder.

LET OP: u moet uw SketchUp Pro licentie daadwerkelijk van uw computer verwijderen om de licentie aan een nieuwe machine te kunnen koppelen. Als u SketchUp Pro verwijdert zonder uw licentie te verwijderen, kunt u de licentie niet aan een nieuwe machine koppelen.

Als u SketchUp op méér dan twee computers tegelijk moet uitvoeren, kunt u overwegen aanvullende licenties voor één gebruiker of abonnementen aan te schaffen.

Remove License...
Remove License!


© 2020 Design8 bv. All Rights Reserved.